В днешната статия ще ви представим пленителните street style визии, които чаровната Миранда Кер демонстрира по време на Седмицата на модата в Париж.

Разгледайте ги и гласувайте за тази, която най-много ви харесва в анкетата по-долу или чрез коментар!

Визия 1

В неделя австралийската красавица бе изловена от папараци пред хотела си във френската столица. Тогава тя бе облечена в стилен ансамбъл, включващ бял топ, черни дънки Frame Denim и палто със змийски принт от Resort колекцията за 2014 на Stella McCartney.

Аксесоарите, допълващи тоалета на Миранда, бяха чанта Balmain от тъмносиво кадифе, черно-бели пантофки от Miu Miu и слънчеви очила Stella McCartney.

Визия 2

Няколко часа по-късно ангелът на Victoria's Secret бе забелязан да се разхожда из парижките улици в макси синя рокля, характеризираща се с бохо излъчване.

Компания на тоалета й правеха същите двуцветни пантофки от Miu Miu и обемна черна чанта модел "Capucines" от Louis Vuitton.

Визия 3

По-късно същия ден Миранда демонстрира поредната стилна визия, състояща се от шедьоври от най-новите колекции на Stella McCartney и Louis Vuitton.

Тонизираното тяло на магнетичната звездна дама бе украсено от елегантна рокля, чиято секси нотка безвъзвратно плени сърцата ни.

Чанта с крокодилска кожа и гладиаторски сандали на ток пък придаваха шик излъчване на тоалета на Кер.

Визия 4

В понеделник Миранда присъства на ревюто на Stella McCartney.

Харизматичната половинка на Орландо Блум се появи на модното шоу облечена от глава до пети в нежни творения на английския бранд.

Романтичната лятна рокля с дълбоко V-образно деколте и копринената бяла риза са част от пролетно-лятната колекция за 2014 на Stella McCartney, а кафявите сандали са от Resort линията за 2014.