79,6% от мъжете с богатство искат жени, които нямат пари, но за разлика от тях 84,5% от богатите жени искат да опознаят мъж със същото богатство като тях. Резултатите са направени след анализ на данните в сайт за запознанства за милионери, съобщава БГНЕС.

То показва, че мъжете имат много по-различни изисквания, за разлика от богатите жени. В изследването участват 15 000 души.

Четете още: Влюбва се мозъкът, а не сърцето

Представител на сайта обяснява резултатите с факта, че повечето мъже искат да намерят половинка, за която да се грижат. "Бяхме изненадани, когато разбрахме, че по-голяма част от нашите клиенти от мъжки пол търсят личности със значително по-малко финансово състояние. От друга страна ситуацията при жените е съвсем различна", обясни Дарън Шустер. Дамите не искат да се грижат като майки за партньора си и за това се интересуват от финансово стабилни мъже. Те също така са много по-предпазливи по отношение на богатството си в сравнение с мъжете, готови да предложат брак.

Резултатите сочат още, че 80% от жените биха искали партньорът им да подпише предбрачно споразумение, докато за същото настояват само 17,4 от богатите мъже.

Четете още: Секс по план може да е полезен за брака