Автор
Woman.bg

Сестрата на Линдзи си прави пластични операции, за да заприлича на нея

Често се случва роднините на известни личности да се опитват да им подражават.

18-годишната сестра на Линдзи Лоън обаче е стигнала доста по-далеч. Засега тя е похарчила сумата от 25, 000 долара, за да заприлича на по-голямата си сестра. Въпреки крехката й възраст, Ашли вече има пет операции зад гърба си.

„Направила съм си ринопластика, освен това беше променена формата на бузите и челюстта ми, инжектираха и мазнини в брадичката и скулите ми“ - споделя момичето в интервю за сп. In Touch.

Четете още: Линдзи: "Мама е на кокаин"

Трябва да отбележим и, че Ашли иска да прилича на Линдзи, когато звездата беше на върха на славата си: „Искам да изглеждам като Линдзи, когато тя беше на 18-19 години“ - допълва сестра й.

Ашли се надява да направи кариера в Холивуд и очевидно е доволна от резултатите, които е постигнала чрез пластичните си операции:

„Вече съм по-секси от Линдзи и не ме е срам да го кажа“ - споделя тя.

Четете още: Линдзи Лоън чисто гола (снимки) (18+)

Въпреки че Ашли иска много да наподоби външния вид на по-голямата си сестра, тя твърди че като характери двете нямат нищо общо.

Момичето, което никога не е поддържало връзка с Линдзи, споделя, че не се блазни от щурите партита и алкохола.

„Аз не съм Линдзи. Не съм била отгледана в това семейство. Аз не пия, не се друсам и не ходя по купони. Харесва ми да бъде отговорен човек“ - допълва момичето.

Ашли заедно с майка си

Припомняме ви, че самата Линдзи научи за съществуването на Ашли съвсем скоро – през 2011 г. Ашли се появила на бял свят след като бащата на зведата – Майкъл имал тайна афера докато все още бил женен за бившата си съпруга Дина.

Тогава Линдзи се зарече, че не иска да среща Ашли и, че не иска да има нищо общо с цирка, който баща й е устроил.

Линдзи заедно с майка си и баща си

Woman.bg ви пита: Кога ви допада повече визията на Ашли - преди или след пластичните й операции?