Свикнали сме да виждаме сексапилната Дженифър Лопес с дизайнерски рокли по тялото и вълниста, обемна коса, но визията, която звездата демонстрира само преди броени часове беше далеч от бляскавите й изяви по червените килими.

Майката на близначета няма какво да крие и защо да го прави, след като има тяло като на богиня и за своите 44 години изглежда повече от страхотно!

Мегазвездата пусна тази снимка в социалната мрежа, направена от нейния стилист Rob Zangardi със заглавие „Guess who?!!”

Четете още: Дженифър Лопес се завръща в American Idol

Дженифър е облечена изцяло в деним – дънки от деним и къса риза, разкриваща един изключително стегнат и добре оформен корем.

Изпълнителката винаги е споделяла, че любимата част от тялото й е коремът, който според нея „винаги си е бил плосък“.

И все пак като изпълнител на сцената, Дженифър признава, че има нужда от много тренировки и здравословен начин на живот, за да поддържа тялото си в перфектна форма.

Певицата е с изправена коса на снимката и естествен грим, които според нас я правят да изглежда на 33 години, а не на 44!

Множество пръстени и бял маникюр красят ръцете й, които нежно е поставила на кръста си.

Не за първи път виждаме Джей Ло с подобна визия. Сещате се по време на наградите на MTV за най-добър клип през 2000-та година, тя се появи с тогавашното си гадже Пъф Деди с бял тоалет:

* Джей Ло и Пъф Деди

Съвсем наскоро стана ясно, че Дженифър ще се завърне като съдия в новия сезон на музикалното състезание Америкън Айдъл срещу кокетната сума от 17,5 милиона долара!

След три неуспешни брака зад гърба си Джей Ло би трябвало да знае какво е любов. Изглежда Оджани Ноа, Крис Джъд и Марк Антъни не са мъжете, които латината би определила като „любовта на живота си", но настоящата ѝ половинка Каспър Смарт е:

Четете още: Дженифър Лопес пуска 20-я си парфюм през октомври