Кейти Пери пусна новия парфюм от своята линия, който носи убийствено име - Killer Queen, съобщи в. "Дейли Мейл". Шоуто беше в бутика на Douglass в германската столица.



За шоуто красавицата беше избрала и съответния тоалет - Кейти изглеждаше като смирилата се за момент Уенсди от семейство Адамс със своята дяволита усмивка, костюма си на червени и черни карета от есенно-зимната колекция на Alice + Olivia и чорапите, подчертаващи стройните й крака. Страхотните обувки са от есенно-зимната колекция на Christian Louboutin, модел „Resillissima“.

Четете още: Познайте марката: Обувките на Кейти Пери

28-годишната поп звезда разкри, че името на новия й парфюм е взето назаем от едноименното парче на групата Куин. В Туитър хубавелката написа: ""Берлинчани! Елате да ме видите днес в 17 ч. в магазина на Тауенциенщрасе за представянето на моя парфюм "KILLERQUEEN".

След като купонът приключи, Кейти се метна на задната седалка на мощен мотор, който я очакваше пред магазина на червен килим и отпраши към следващия си ангажимент.

Само преди няколко дни Пери беше в Лас Вегас за участие в музикален фестивал. Феновете й очакват с нетърпение нейната следваща изява.

Четете още: Кейти Пери с четири восъчни фигури за един ден