Много от големите играчи в модната индустрия са задали правилата в модата за следващия топъл сезон.

Италианската модна седмица очарова поклониците на еклектичния стил представяйки множество цветни модели дрехи и аксесоари.

След хладната есен и дългата студена зима ще можем да насладим на един истински взрив от цветове и принтове, който няма да остави безразлични по пътя си.

Смел Color-blocking от Prada

Prada никога не се е страхувала да бъде еклектична, смела, алтернативна и заедено с всичко това – различна и изненадваща. Пролет 2014 според модния бранд е подчинена на „стенописа на мексиканеца Диего Ривера“ и идеята за силната и борбена жена. „Ако те видят, ще те и чуят“ е мотото на колекцията.



Толкова е просто - Just Cavalli

Има много думи, с които може да се опише новата пролетна колекция на Just Cavalli, но „умерена“ със сигурност не е една от тях. Новата линия на италианския дизайнер и неговия екип е изпълнена ярки цветове и екзотични елементи като флорални и животински мотиви.



Принт Snoopy от Fay

Малкото, сладко, анимационно кученце Snoopy е главният герой в пролетната колекция на Fay. Дизайнерите Томасо Акилано и Роберто Римонди смесват дрехи с дизайн, напомнящ модата от 70-те и рисуван герой, смекчаващ елегантността на дрехите.



Феите на Versace

Вдъхновението на Донатела Версаче е „улицата като новия моден подиум.“ Тя пресъздава своите приказни видения в колекция с дрехи, които носят секси заряд и онзи свободен дух, който модните блогъри по света вдъхват на уличните се авто-фотосесии.

Бохо стил с Etro

Дизайнерката Вероника Етро решава да отдаде почит на модната марка, за която твори, създавайки дрехи, пропити с бохо стил и поръсени с щипка етно вдъхновение.