Днес се състоя пресконференцията, която предизвика истински интерес сред феновете и неприятелите на Николета Лозанова.

"Събитието" продължи не повече от пет минути, а определението "пресконференция" е доста далеч от случилото се.

Срещата с най-обсъжданата жена в България се състоя пред столичен бутик, подчертаваме "пред". За нея имаше специална червена пътека, по която мина Николета в компанията на няколко бодигарда. За журналистите, които пък буквално бяха оставени отвън да ги брули вятъра, имаше малка масичка с топли напитки, грижливо пазена от човек със зимно яке. Докато чакахме пристигането на Лозанова, нямаше как да не забележим вестниците, залепени върху една от витрините на бутика, обградена от две страни от двама футболисти в национални екипи.

Чакайки пристигането на Николета, слушахме коментарите на насъбралите се журналисти, които бяха унищожителни и доста приличаха на тези на хората, които четат материалите им. Недоволството преминаваше от "Яд ме е, че съм тук" към "Има твърде много хора" през "Защо сме тук!?" и стигаше до "Защо се прави на нещо, което не е е и никога няма да бъде".

Николета пристигна почти на време, мина по червения килим, благодари на събралата се тълпа и влезе на топло в луксозния бутик. След около пет минути двамата футболисти разкъсаха вестниците, зад които се появи самата Николета, позираща професионално върху натруфен стол, а върху витрината беше изписан следният текст: "Поверително от NL". Журналистите се затълпиха на входа на бутика, в очакване да влязат вътре за пресконференция. Изненадата на всички беше голяма, след като след минути видяха Николета да излиза отвътре, съобщавайки без микрофон, че всъщност "дълго пазената й тайна" е, че ще има свое предаване в ефира на tv7, което ще стартира на 5-ти октомври.

На останалите въпроси на медиите, които бяха съвсем прозаични, като например от колко часа ще бъде шоуто и какъв ще бъде форматът му, Николета сподели, че не може да отговори.

Трябва да й го признаем, Николета за пореден път успя да направи от нищо нещо, което определено е изкуство, което не всеки владее.