Автор
Woman.bg

Кавали представи автобиографията си "Просто аз!"

Роберто Кавали представи автобиографията си "Просто аз!", която подготвяше четири години.

На корицата на книгата е поставена снимка на дизайнера от младите му години.

"Тази книга е резултат от желанието ми да разкажа, да споделя живота си и лични подробности от прекрасното ми приключение с вас", заяви 72-годишният моделиер на официалния си блог.

В книгата той разказва детските си спомени от родния си град Флоренция, за баща си, убит от германски войници през 1944 г., когато е едва на 3 години, за първите си любови и за най-добрите си приятели. Автобиографията изобилства и от непубликувани до момента снимки.

Модата, разбира се, също има своето място и Кавали споделя историята зад модната си империя. Говори и за звездите, които е "събличал и обличал".

Роберто Кавали и Дженифър Лопес

Кавали и Виктория

Дизайнерът се надява, че книгата, посветена на най-важните жени в живота му, настоящата му съпруга Ева и бившата Силванела, майка му и леля му, ще бъде неговото наследство.

"Писах тази книга много бавно. Написах я за мен и за да оставя нещо на децата си, да ги вдъхновя", сподели той пред сайта WWD.

Книгата беше представена в Милано от кмета на Флоренция Матео Ренци и ще бъде пусната в продажба от утре, научаваме от БГНЕС.