Напоследък Джесика Алба съумява по бърз, но ефективен начин да ни омагьоса. Как? Със стил!

Като посланик и муза на стила, който предлага бутикът Piperlime, Джесика бе и специален гост на събитие, провело си в квартал Сохо, Ню Йорк.

Актрисата ще дава съвети за красота и стил, ще прави седмични предложения за най-актуалните аксесоари и дрехи за сезона и по този начин ще бъде с една идея по-близо до своите почитатели и поклонници на модата.

На събитието, за което споменахме, Алба се появи облечена в невероятен ансамбъл от риза без ръкави с жесток раиран принт на Skies Are Blue и тъмни дънки по тялото на J Brand, украсени с тънко кожено коланче. Аксесоарите в тоалета ѝ бяха тъмнозелени обувки с кожена пета на Sam Edelman и клъч с леопардов принт на Clare Vivier.

Ще направим едно малко отклонение – голяма част от дамите в България спадат към така наречения Есенен цветотип, ярък представител на който е и самата Алба.

Това ще рече, че есенните цветове като бежово, кафяво, тъмнозелено, бордо, шоколад, убито оранжево и пр. ви отиват безобразно много.

Поддържайте кожата си чиста, косата в красив вид, превърнете гардероба си във великолепна есен и ще изглеждате винаги зашеметяващо.