Парис Хилтън ще огрее с присъствието си България след броени дни. Блондинката е приела да стане специален гост на стартиращото в неделя поредно издание на шоуто VIP Brother.

32-годишната милионерка обаче има сериозни изисквания. Тя настоява за меню, в което фигурират само биохрани. Сред останалите неща, на които Парис Хилтън държи, са парфюми с любимите й аромати - ванилия и лавандула. Заедно с това хотелската наследница е поставила ултиматум, докато е в риалити формата, около нея да няма и грам тютюнев дим, пише "Монитор".

* Парис с майка си

Четете още: Парис Хилтън във VIP Brother 2013!

Блондинката е известна и със своята страст към обувките. Български дизайнери в момента правят щателен преглед на своите колекции с идеята да предложат на чужденката най-добрите си модели. Търси се обаче смелчага обущар, който да сътвори холивудски пантофки с размери 43-44.

„Държим да подчертаем, че хонорарът, който госпожица Хилтън поиска от нас, се оказа доста постижим за родните стандарти. Имали сме български звезди, които са държали да вземат от нас два пъти повече пари от тези, които платихме на Памела Андерсън миналата година и сега ще получи хотелската наследница”, каза програмният директор на Нова телевизия Антоний Мангов.

Четете още: Комбинирайте храните, за да са по-полезни

Освен Парис Хилтън в поредното издание на VIP Brother ще участват и популярни българи като петкратната световна и шесткратна европейска шампионка по борба Станка Златева и олимпийския медалист по бокс Тервел Пулев. Къщата, в която ще се приютят съквартирантите, е направена изцяло от рециклирани материали.