Есента е почти при нас. Неусетно и бързо се претърколи лятото и ще го запомним като едно разкошно слънчево приключение, чието продължение очакваме догодина.

Отскоро сериозно мислим за хладни дни, капещи златни листа и уют на топло у дома с купичка печена тиква с мед и орехи и сладък ментов чай.

Красотата не остава на заден план и вече сме хвърлили око на някои тенденции в грима, които ни предложиха големите имена в бранша с декоративна козметика.

Определено не сме почитателки на прекалено ексцентричните приумици на гримьори и стилисти, независимо от ранга им в световната модна индустрия. Затова ще си позволим да ви представим личните ни фаворити в грима за есента и зимата.

Естествената визията на Burberry Prorsum

По-малко грим за сметка на по-добре поддържана кожа. Грижете се за красотата и чистотата на кожата си. Не забравяйте, че ако през деня можете само да предпазите кожата от вредни влияния като слънце, вятър и студ, то през нощта имате изключителната възможност да я подхраните, хидратирате и възстановите. Сън за красота – нали сте чували тази приказка? През нощта, най-вече между 23-04 часа, се случват уникални възстановителни процеси, които естествено се грижат за клетките на кожата. Използвайте природата оптимално, съобразете се с естествените процеси в тялото и не след дълго ще оберете плодовете на собствената си красота. И в този ред на мисли, не забравяте да използвате хубав нощен крем или подходящо масло.



Смелата котешка линия на Anna Sui и Missoni



Сенките на Есен 2013 са в цветовете лилаво и зелено



Мат в сиво или кафяво



Устни в земни цветове, вдъхновени от Dior и Marni