Актрисата Линдзи Лоън отново провокира с последния си филм ''Каньоните''.

Филмът тръгна по кината в САЩ в петък, а скандалните кадри веднага след това плъзнаха в Интернет пространството. На част от фотосите се вижда сцена, в която Линдзи си взема душ, като прелестите й са изцяло на показ, пише bulgariautre.bg.

Причината актрисата да реши да остане, както майка я е родила е, че искала да бъде съпричастна с порно актьорите, които й партнират в тази сцена.

Четете още: Линдзи с гадже от рехабилитационния център

В хода на пиперливите снимки Линдзи, чиято героиня Тара участва и в четворка с трима порно актьори, е принудила снимачния екип също да остане само по боксерки в знак на съпричастност.

Четете още: Линдзи Лоън "захапа" Кристен Стюарт в предаване

Припомняме, че преди време Лоън се разголи за ''Playboy'', както и в лентата ''Мачете''.

Действието на филма ''Каньоните'' се развива в наши дни в Лос Анджелис, а сюжетът разказва за сексуалните обсесии, страхове и амбиции на група младежи. Всеки има своите планове за бъдещето, но една неочаквана среща свързана с минали прегрешения слага началото на буря от събития изпълнени с измами, параноя и насилие.

Четете още: Най-несексапилните актриси

Припомняме, че преди време Линдзи Лоън изпусна ролята на порнозвездата Линда Ловлейс във филма ''Inferno: A Linda Lovelace Story'', заради проблеми с наркотиците.