Актрисата и модел Роузи Хънтингтън-Уатли украси октомврийския брой на списание ELLE.

На корицата на изданието нежната половинка на Джейсън Стейтъм е скрила дългите си къдрици под платинен боб и позира с прилепнала черна рокля с дълъг ръкав от Miu Miu.

На остатъка от снимките от фотосесията, заснета от Марио Вивианко, Роузи умело влиза в образа на жената-вамп и изглежда чувствена, секси и атрактивна с устни в бордо и замечтан поглед.


Ето и по-интересните моменти от интервюто:

За връзката с Джейсън Стейтъм: Много модели имат дълги връзки, които да им дават стабилност. Признавам, че невинаги са с подходящи мъже, но те им дават причина да се приберат у дома, нещо, което да ги приземява. Точно така виждам и аз връзката си. Да, тя си има много позитивни страни, но най-красивото е че с него се чувствам у дома си, където и да съм по света.

За кариерата на модел:
Разбирам защо хората мислят, че моделите са леко студени. Когато започнеш си толкова млад и нямаш право на глас. Всички ти казват какво да правиш и лесно можеш да се окажеш в чужбина по средата на нищото, където никой да не говори английски. Много е самотно... За да се предпазиш, ставаш по-студен и дебелокож. Сега съм на 26, когато отида на снимки, мога да кажа мнението си и то ще бъде взето под внимание. Много съм се трудила, за да се случи това.