Автор
Woman.bg

Роклята от портрет на Кейт се разпродаде за 2 часа

Роклята, която Кейт Мидълтън носи на първия семеен портрет с бебето Джордж, се разпродаде само за два часа след публикуването на снимката.

Първата семейна фотосесия беше в разрез с традицията, защото бе направена от дядото по майчина линия Майкъл Мидълтън.

На нея Кейт е облечена с рокля в цвят фуксия , струваща 46 паунда. Сами можете да се досетите, че семплата дреха се разпродаде мигновено в родината на херцогинята.

Онлайн поръчките нарастват с всяка изминала минута, като поради липса на фуксия жените били принудени да се задоволят и с други цветове.

Освен САЩ и Великобритания момичета от много други националности също искат да притежават елегантната рокля, която е на модната марка "Seraphine", чиито представители веднага изразиха своят огромна чест от това, че съпругата на принц Уилям е избрала да носи тяхна дреха на този важен семеен повод.

Уви, Кейт не е първата дама, върху която се озовава елегантната рокля. Актрисата Алисън Хъниган първа представи модела Blossom във филма “Как се запознах с майка ви”.

Марката дрехи за бременни Seraphine може да се похвали с интереса на Кейт Мидълтън към роклите от колекциите им. Розовата рокля от портрета не е единствената, която херцогинята на Кеймбридж е носила по време на бременността си.