Автор
Woman.bg

Татуировките на супермоделите: Фрея Беха Ериксен

Вече ви показахме татуировките на Кейт Мос, днес е ред на татусите по тялото на друга красавица - Фрея Беха Ериксен.

Датската манекенка изпитва особено силна любов към татуировките. По тялото й вече има 12 такива, поради което в пресата често я споменават като бунтарка. В интервю за Style.com Фрея призна, че изображенията и надписите по тялото й са станали част от стила й. Затова тя добавя в договорите си подточка, която й дава пълната свобода да си прави нови татуировки.

Въпреки изобилието от рисунки, Ериксен се старае да ги направи по-незабележими – да се намират на по-скрити места и да са достатъчно малки (кръст зад ухото, триъгълник на врата). Хубавицата е белязала тялото си с надписи, които отразяват житейската й философия – Float („Плувам“), Serendipity is life („Интуицията е живот“), This world tonight is mine („Тази нощ светът е мой“), Redemption („Освобождаване“) и This too shall pass („И това ще мине“).

Четете още: Фрея Беха Ериксън: датска красота

Нашият съвет: Надписите по тялото могат да са съставени от една дума или да съдържат откъс от текст. Най-често те намекват за характера на човека, за идеалите и жизнените му приоритети. Важно е да определите какъв надпис ще е подходящ за вас – религиозен (откъс от Библията), паметен (имена, дати), изказвания, афоризми или дума, която носи специално значение за вас. Но не се опитвайте да изпишете цялата си житейска философия по тялото си – няма да ви стигне мястото.