С екранните си превъплъщения, донесли и множество отличия, сред които и Оскар за най-добра женска роля, Дженифър Лорънс доказа, че е не просто холивудска красавица, а личност надарена с голям талант.

Този път Дженифър ни зарадва не с поредната си брилянтно изиграна роля, а с появата си върху корицата на списание и то не кое да е, а модната библия Vogue.

Четете още: Дженифър Лорънс е пред нервен срив

Американското издание на ежемесечника избра актрисата за момиче на септемврийския си брой. За него чаровната дама дава открито интервю и участва в стилна фотосесия, заснета от талантливия Mario Testino. На кадрите виждаме Дженифър, облечена в стилни творения част от най-новите есенни колекции на световни дизайнерски къщи.

Ето и по-интересните моменти от интервюто:

За папараците: Ако бях обикновено 23-годишно момиче и се обадя в полицията с оплакване, че непознат мъж спи на ливадата ми и ме преследва до Starbucks, те щяха веднага да пристигнат. Но понеже съм известна личност отговорът им е: "Съжаляваме, госпожице, нищо не можем да направим". Това е абсурдно... и просто няма как да съм ОК със случващото се. Все пак аз съм нормално момиче и обикновено човешко същество, не съм част от всичко това от достатъчно дълго време, че да считам подобни неща за нормални. Истината е, че няма да се примиря с тази ситуация.

За решението й да бъде актриса: Знам, че звучи глупаво, но най-накрая открих нещо, в което хората ме убеждаваха, че съм добра. Никога не ми се бе случвало преди това. По тази причина и родителите ми ми позволиха да се занимавам с актьорство.

Дженифър Лорънс с рокля от последната есенна колекция на Dolce & Gabbana

Четете още: Роклята на Дженифър Лорънс се разпадна!

Актрисата със стилен тоалет в сиво от Rochas

Дженифър с рокля от коприна и карирано палто и двете част от есенната колекция за 2013 на Ralph Lauren

Ефектна визия, състояща се от творения от тазгодишната есенна колекция на Louis Vuitton

Дженифър с рокля от Prada