Фолк дивата Андреа отново скандализира както феновете си, така и своите противници.

Блондинката качи доста провокативна снимка, на която е заедно с най-добрата си приятелка Моника Валериева, която често бива спрягана за двойничка на Николета, която пък преди време беяе също много близка с Андреа.

* Моника Валериева

Певицата и дружката й постоянно провокират внимание към себе си, качвайки доста разголен снимки, с които повдигат градуса в Интернет пространството. На последният фотос двете са се снимали гуянати пред огледалото, като Моника е напълно гола, а Андреа прикрива пищната й гръд само с ръце.

Четете още: Двойничката на Николета предизвика фурор в нета

Според някои потребители, фолк дивата имитира колегата си Азис, който на свой ред също е на морето заедно с приятелката си Маги Желязкова, с която също постоянно се снимат в доста провокативни пози. Дори телефонът на певицата е със същото розово калъфче, с което и Азис е украсил своя.

Да не говорим, че и двамата непрекъснато си правят фотоси пред огледалото в банята, което е типично за един тип момичета, които се снимат с патешки муцунки в тоалетната, зад тоалетната и въобще, където сварят, пишат от lifestyle.bg