Според дамската чанта можем да определим някои особености в характера на притежателката ѝ.

Ако чантата е голяма – това е енергична жена, която води активен живот и се характеризира с работоспособност. Това е удобна чанта, която се ползва многократно и в нея има всякакви неща.

Жената, която харесва чанта със строга форма се облича елегантно и сдържано, но тези жени умеят да се забавляват и да съчетават работата и почивката.

Изтънчените жени, които отделят доста време на своята външност и тоалет носят изящни чанти. Тези жени са капризни, обичат някой да се грижи за тях и правят впечатление на слабохарактерни личности, но всъщност притежават дълбока женственост.

Една малка чанта, като портмоне и без дръжки, в която можете да намерите само ключове, еднократни салфетки и малки флакончета козметика приляга на ярка и харизматична жена.

А какво носите в чантата си? Прегледайте съдържанието и вижте към кой тип жена спадате.

Винаги когато търсите нещо, то се оказва на дъното. Това означава, че в чантата ви няма никакъв ред, пише po-krasivi.net. Такава сте и в живота: приятно е да се общува с вас, вие не сте обидчив човек, но много често забравяте уговорка с приятел и в това не виждате проблем. Просто забравяте, защото не придавате голяма важност на дребни и незначителни неща и със сигурност имате някакъв талант с насоченост в изкуството.

Обратния случай – в чантата ви цари пълен ред. Намирате веднага всичко, което ви потрябва, защото е подредено в пликчета, джобчета и портмонета. Вие сте една прилежна и вежлива дама, тактична към хората, сдържана в отношенията си с околните и уверена в себе си. Притежавате забележителни организационни способности.

Бизнес дамата има в чантата си всичко, което може да й потрябва. Тя дори носи по две и три чанти плюс лаптоп. Повечето от тези жени се придвижват с кола до работното си място и там е техният живот. Те не се реализират добре като домакини, не обичат да се занимават с битови проблеми и напредват в кариерата си.

Държите ли чантата си здраво с двете ръце? Това означава, че сте доста срамежлива и търсите мъжка опора. Така казват психолозите. Ако пък притискате чантата плътно към вас – имате някакво огромно желание и трябва да го постигнете на всяка цена.

Чанта, която виси на свитата ви под ъгъл ръка – до лакътя, означава, че вие сте високомерна, пренебрегвате околните и тяхното мнение не ви засяга.