Тъй като през целия август част от екипа ни ще бъде закотвена на сигурно в София, решихме да изплакнем очи не на плажа, а с няколко страхотни снимки.

Естествено, нямаше как де не ги споделим и с любимите ни читателки.

В този материал сме подбрали за вас няколко мъже със страхотни тела и очакваме с нетърпение да разберем кой от тях е вашият фаворит.

Мат Деймън

Четете още: Разголените жени отблъскват мъжете

На Мат Деймън определено не му е било лесно да се сдобие с това тяло, но страхотната форма е била едно от главните изисквания за най-новата му роля във филма "Елизиум". Действието на филма се развива през 2159-та година когато човечеството е разделено на две – богатите и влиятелните живеят на специално създадената за тях космическа станция “Елизиум”, а бедните се опитват да оцелеят на пренаселената и почни унищожена Земя. Скоро се появява и обикновения Макс, който е принуден да изпълни важна мисия която може да сложи край на радикалното разделение в обществото и да предостави по-добри възможности за живот на хората извън “Елизиум”.

По думите на Мат Деймън, режисьорът на лентата - Нийл Бломкамп имал точно виждане как иска актьорът да изглежда във филма му. Бломкамп дори му показал снимка на тялото необходимо за ролята. Мат от своя страна взел фотоса и го показал на своя фитнес инструктор. "Бяха ми необходими по четири часа на ден в залата, а вече не съм на 26. Все пак се справих" - споделя Мат.

Ник Джонас

Четете още: Най-известните любовници на ХХ век: Джон Кенеди

Певецът постна съвсем скоро тази снимка в своя профил в Instagram. Фотосът предизвика доста коментари. А какво мислите вие за него?

Дейвид Бекъм

Четете още: Орален секс срещу изневяра

Дейвид Бекъм е напълно наясно, че без риза би продал много повече. Затова и в почти всяка рекламна кампания, в която се появява дамите имат възможност да се насладят на атлетичното му тяло. Такъв е случаят и със спотът за новия му парфюм, носещ краткото и ясно име "Classic".

Eто го и видеото:

Джъстин Бийбър

Четете още: Думите, които всеки мъж иска да чуе

Джъстин Бийбър вероятно е доста горд с плочките си, тъй като постна две поредни снимки на стегнатия си корем в Instagra. Както можете да предположите заклетите му фенки полудяха и той набързо събра милиони лайкове.