Бобо, който последните няколко години винаги е бил “Златният Featuring” в различни проекти, завърши снимките на първото си самостоятелно видео.

Песента се казва “Името ти” и е записана преди няколко години, но едва сега ще излезе с клип. Парчето е неизменна част от музикалния репертоар на Бобо по участия и е любимo за феновете му. Също така песента има и много силна “live” версия, която Бобо изпълнява с една от своите групи – Bobo & The Gang.

Видеото е реализирано от амбициозния екип на АКТ Студио по тяхна оригинална идея, сценарий и режисура. Заснемането на клипа се състоя в IN Studio и продължи в рамките на 2 дни. В клипа взеха участие част от момичетата на V’s dance, които се отнесоха с внимание и интерес към ролите си. Сюжетът на клипа е измислен по текста на песента и персъздава любовна история, в която Бобо търси загадъчно момиче, появило се и изчезнало изненадващо в живота му. Главната женска роля на персонажа се изпълнява от модела Дея Демерджиева.

Продуктът се разпространява от HiT sHOP Music Group. За промоцията на клипа ще бъде организирано специално събитие, което ще събере заедно фенове, артисти, журналисти и много други хора от развиващата се все още музикална (хип хоп) индустрия в България.



Източник: 359hiphop.com