Досега сме ви давали не една или две идеи за дизайн на бебешка стая. С какво е по-различна тази?

Светла, нежна и стилна бебешка стая, в която няма нищо излишно и всичко говори за изключителния усет на интериорния дизайнер към чистота и елегантността по бебешки.

С ръка на сърце признаваме, че дойде ли денят да преправяме съседната стая в бебешка, ще се възползваме от идеи, заложени и осъществени в стаята, която предстои да разгледате.

Добрият вкус е навсякъде в това малко бебешко царство – неутрални цветове за стените, които придават спокойствие на атмосферата, бели и съвсем прости мебели, които излъчват удобство, винтидж дървени кутии, в които се съхраняват книжки и играчки, стилни гирлянди от ръчно изрязани звездички и семпли картинки в бели рамки, които са в пълен унисон с цялостната цветова схема, заложена в стаята.

Ще попаднете и на бебешки обувчици пре-декорирани като украса.

А шкафчето до леглото в стил Шаби шик изглежда фантастично и допълва елегантния стил на стаята.

Слончета за късмет

Избраните играчки и цветове не подсказват дали стаята е за момиченце или момченце. Пространството е чисто и въздушно, готово да посрещне бъдещия си обитател.

Всъщност, стаята вече има свой малък господар Купър - синът на прекрасната блогърка Сара от Cozy. Cottage.Cute. Тя сама измислила, проектирала, вдъхновила и изпълнила плана "Бебешка стая от мечтите".

Ако искате да участвате за един от 100-те комплекта слънчева защита на Mustela, участвайте в играта „Аз и мама на море“. Лятото е в разгара си! Защитете кожата на детето си и се наслаждавайте на слънцето!