Раждането на сина на принц Уилям и Кейт на 22 юли 2013 накара целия свят да засияе от щастие. Още преди появата на бял свят на малкия принц Джордж, неговата личност прикова вниманието на журналистите и фотографите.

В памет на това събитие беше пусната официална порцеланова чаша, която се превърна в най-скъпия кралски предмет по повод раждането му. Тя е на стойност 260 долара. Това класическо изделие беше произведено специално по поръчка на Кралския колекционерски тръст.

Четете още: Синът на Уилям и Кейт се казва Джордж Александър Луи

Чашата е украсена с концептуален дизайн с изображението на еднорог и лъв, изящно поддържащи короната на херцога и херцогинята на Кеймбридж. Великолепните дъбови листа, обкръжаващи неповторимия дизайн, са взети от герба на семейство Мидълтън.

Кралската чаша е изработена в Станфорд, като за нейното създаване са използвани най-добрите традиции и методи на английски майстори на порцелан, както и 22-каратово злато.

Ако искате да участвате за един от 100-те комплекта слънчева защита на Mustela, участвайте в играта „Аз и мама на море“. Лятото е в разгара си! Защитете кожата на детето си и се наслаждавайте на слънцето!