Най-коментираната плеймейтката у нас отново привлече вниманието на феновете на своя страна. Футболната съпруга промени изцяло прическата си и реши да обръсне част от косата си.

Почитатели и интернет потребители останаха като тряснати от изненадващата промяна и моментално засипаха форумите с мнения и коментари.

Ето какво написа Ники в социалната мрежа:

„Една жена винаги трябва да излъчва доза мистериозност у себе си, да бъде непредвидима, да бъде хамелеон...е, и аз съм такава, особено в последната ни рекламна фотосесия, бекстейдж кадър, от която Ви представям точно...СЕГА“

Очевидно Госпожа Божинова обича доста да експериментира с косата и визията си и ето какъв е резултатът. Плейметката се показа в изцяло ново амплоа и хвана всички неподготвени, тъй като никой не очакваше такова нещо от нея. Николета се сбогува с част от дългата си и буйна коса, но новата й фризура определено много й отива, писа кliuki.net.

Феновете й останаха очаровани и моментално побързаха да изразят комплиментите си към нея.

Не е ясно обаче защо така изненадващо Ни Ло реши да смени прическата си. Всички знаем, че плеймейтката имаше напоследък проблеми с косата си. Може би това е опит да направи дългата си грива още по- гъста. Както тя твърди обаче, промяната във визията й се дължи на участие в реклама. Лозанова иска да вдигне още- повече шум около себе си…..

А вие какво ще кажете за новата визия на Госпожа Божинова!? Припомняме ви как изглеждаше преди промяната с буйна грива:

Четете още: Двойничката на Николета предизвика фурор в нета