Певицата публикува няколко снимки от настоящата си почивка в красива Италия, където е заедно със своя любим Християн Гущеров.

Модното дефиле на Мария на фона на красивия италиански курорти и острови (Сардиния, Тоскана, Портофино и др.) провокира множество позитивни коментари от страна на почитателите ѝ, като не липсват и жлъчни подмятания, намекващи за нейното звездно позьорство.

Снимка от ресторант в Саридиния

Нека кажем и няколко думи за разкошния италиански остров Сардиния (последната лятна дестинация, която двойката посети), който шеговито италианците определят като „отритнат“ от Ботуша в Тиренско море, където животът и природата са съвсем различни от тези в континенталната част.

Наричат Сардиния "Земята на 100-те цвята и на 100-те аромата". Там се редуват красиви диви плажове, обградени от варовикови скали, кристални лагуни, зелени пасбища и поляни с диви цветя, маслинови и дъбови горички, редки растения, скрити сред уханието на хвойна.

Сардиния се слави като елитна туристическа дестинация именно защото предлага спокойствие и дискретност, далече от светската суета.

Сред ценителите на красотата на острова са и Тина Търнър, Брайан Адамс, Наоми Кембъл, Том Круз и Леонардо ди Каприо.

Снимка от Тоскана