В понеделник Новак Джокович и красивата му приятелка Йелена Ристич бяха домакини на гала вечеря, на която събраха общо 1,200,000 паунда за фондацията на сърбина. Самият тенисист сподели, че средствата ще отидат за подпомагане на млади хора в неравностойно положение.

На бляскавото събитие, провело се в"The Roundhouse" в Лондон, присъстваха не само величия от света на тениса, но и много британски политици, благородници и звезди от съвременния шоубизнес.


Несъмнено дамите на партито демонстрираха безупречни визии, състоящи се от елегантни вечерни рокли и аксесоари, пленителни прически.

Вижте звездните дами, чиито визии ни направиха най-силно впечатление:

Йелена Ристич

Нежната сръбкиня бе облечена във великолепна синьо-бяла рокля с величествено излъчване от тазгодишната пролетна колекция на Oscar de la Renta.

Дизайнерският тоалет се допълваше от клъч чанта Bottega Veneta и нежни бижута с диамант.

Косата на Йелена бе прибрана в класически кок, а минималистичният й грим умело подчертаваше естествената й харизма.

Кейт Хъдсън

Слънчевото момиче на Холивуд Кейт Хъдсън за пореден път демонстрира визия, която успява да бъде едновременно елегантна и ефектна.

Кейт Хъдсън с майка си Голди Хоум

Роклята, украсила тялото на Кейт, бе от пролетната колекция за 2013 на . Дрехата от шифон с шоколадово кафяв цвят се характеризираше с ефектна кройка и инкрустирани камъни.

Компания на тоалета правеха черни обувки на тънък ток с акцент в предната част и впечатляваща чантичка – и двата аксесоара са дело на маестро Christian Louboutin.



Опушен грим в черно и прибрана коса завършваха чувствената визия на актрисата.



Наоми Кембъл

Наоми смая присъстващите на събитието с безупречен стил и магнетизъм.

Черната пантера, както я наричат, бе облечена в дълга до земята рокля с интересен дизайн от Alaïa.

Нежни бижута, свободно пусната коса и широка усмивка завършваха визията на Кембъл.