Автор
Woman.bg

Мария тренира здраво, готви и не пее по заведения

Мария е една от „най-дръпнатите“ изпълнителки на родния фолк небосклон и никога не прекрачва границите, които си е поставила, свързани с работа и личен живот.

Последното интервю на певица е за сп. Love и в него тя за първи път говори откровено любимия си мъж, професията си и колежките от бранша.

В последния клип на Мария към песента „Любими ръце“участва световно известният модел Клаудио Авила. Проектът ще е последен за тази година, тъй като Мария иска да си вземе заслужена почивка.

Тя споделя, че в клипа ще я видим с много секси визии по бански - „моделите са уникални и са хит в целия свят. Смятам, че с фигурата, която имам, мога да си го позволя. Тренирам много, спазвам диети и го правя в името на това да се чувствам удобно в кожата си и да изглеждам добре, когато се съблека пред любимия мъж“.

На въпроса защо е спряла да ходи на участия по заведения тя казва:

„Истинските фенове не са онези, които са по нощните заведения. Почитателите ни са тези, които гледат клиповете ни по телевизията, идват на големите концерти, пишат хубавите думи в интернет, рисуват ме, колекционират всичко, което съм издала, събират кориците на списанията... Това са истинските фенове. А не тези, които са отишли да се почерпят по заведенията вечер, не им пука дали ще пее Мария, Галена или Преслава. За тях е важно да има една хубава жена на сцената и да им създава атмосфера“.

Какъв е денят на Мария? Певицата споделя, че ходи на фитнес, два път в седмицата на фризьор, един път на маникюр и педикюр, готви - „отскоро съм станала изумителен кулинар“, но истината е, че готви, но не хапва от приготвеното, заради режима си.

Мария и Християн

Лятната почивка на Мария и Хриси (както на галено нарича приятеля си) ще бъде в Порто Фино, където миналата година двамата прекарали незабравими дни.