Автор
Woman.bg

Алисия към Ники Михайлов: ЧРД Мистър Грешен!

Фолк певицата Алисия отправи специален поздрав към бившето си гадже Ники Михайлов. Изпълнителката бе една от първите, които честитиха на футболиста рождения му ден.

Певицата честити лично на експоловинката си рождения му ден, но също така не пропусна да се пошегува с него и на страницата си в социалната мрежа.

Специално за събитието Алисия поздрави Ники с песента си „Мистър Грешен“, която двамата заснеха на Малдивите.

„Днес Мистър Грешен има рожден ден. Пожеланията вече му ги отправих лично, защото преди всичко винаги сме били добри приятели. А сега и музикалния поздрав от Госпожица Безгрешната;-)“, написа още певицата.

Изпълнителката поднесе поздравленията към футболиста с чувство за хумор и така показа, че не таи лоши чувства към него. Противно на слуховете, че е в депресия и не може да се съвземе от мъка.

Феновете на певицата обаче заподозряха, че двойката все още си е заедно и пак ги засипаха с честитки. „Всичко най-хубаво ви пожелавам“, „Страхотни сте“, „Бъдете много щастливи“, пишат потребители в мрежата.

Закачката на звездата по повод рождения ден на футболиста отново стана повод да се заговори, че са заедно. Някои от феновете на Алисия й пожелаха скоро двамата отново да се съберат и да изгладят различията си.