Автор
Woman.bg

Принс Джексън свидетелства по делото на баща си

Синът на Майкъл Джексън Принс свидетелства по делото, заведено от семейството му срещу компанията AEG Live, ден след като почитателите на Краля на попа отбелязаха четвъртата годишнина от смъртта му.

"Той е готов за това! Много е уверен", заяви говорителката на семейството Ейнджъл Хавански. Той е най-видният свидетел до момента по делото, което започна в края на април.

По време на изслушването бяха показани редки семейни снимки и видео на покойния Майкъл и децата му.

Дъщерята на Джексън Парис също беше включена в списъка на свидетелите по делото срещу AEG Live. Но сега е малко вероятно да свидетелства, след като по-рано този месец беше приета в болница заради опит за самоубийство.

Джексън почина в имението си в квартал Холмбай Хилс в Лос Анджелис на 25 юни 2009 г. заради свръхдоза от успокоителното пропофол, предписано му от личния му лекар Конрад Мъри, за да му помогне да спи.

Лекарят беше осъден за непредумишлено убийство през 2011 г. заради смъртта на Краля на попа. Майката на Джексън Катрин съди AEG Live заради това, че проявила небрежност при наемането на кардиолога Мъри и за това, че е трябвало да знае, че той не е подходящ да се грижи за певеца.