Най-красивата телевизионна готвачка трябва да е Найджела Лоусън.

Чаровната й усмивка кара хората да залепнат за телевизора веднага щом кулинарното й шоу започне, дори и да не са фенове на кулинарията. Много хора твърдят, че никога не са опитвали рецептите й, но продължават да я гледат всеки ден, само заради невероятната й красота.

Четете още: Да изсветлите косата си с лимони

Извитата й талия и нежните й ръце карат хората да затаят дъх пред екрана. Други пък са опитали да готвят за първи път заради нея.

Нейното кулинарно шоу „Хапките на Найджела” е едно от най-гледаните кулинарни предавания на Острова. Още от дете тя има нюх към готвенето и това я отвежда до професията на готвача. Освен това тя пише готварски книги, от които е продала над 3 милиона копия. Започва своята кариера като автор на статии на свободна практика, пише оценки за ресторанти, а после се занимава и с журналистика. Получава поста на литературен редактор във в-к „Съндей таймс”.

Скоро след това тя започва да снима телевизионни кулинарни предавания – първо за Канал 4, а после и за други британски телевизии. Книгите й пък се радват на небивал успех заради перфектния и уникален стил на изразяване, който Найджела притежава.