Оскар Уайлд е казал: "Никога не бива да се доверяваме на жена, която не крие възрастта си. Жена, която казва на колко е години, може да каже всичко"

С риск да загубя доверието ви, ще споделя, че днес навършвам точно 40 г. :) И напук на поверието, този си рожден ден ще го изпразнувам паметно. Близките ми хора, знаят, че рядко отбелязвам деня си на пръкване, но както всичките ми други странности и тази са приели с разбиране. Винаги съм била единак и не обичам големите компании, въпреки уникалните приятели, с които съм се уредила в този живот. Никога, обаче, не събирам приятелите си накуп, защото не мога да им обърна пълноценно внимание, а и те са толкова различни вселени…

Казват, че благословен е онзи, комуто му е провървяло с верни приятели. Е, на мен, определено е провървяло:)

Мисля, че човек избира съзнателно, тук на тази Земя, само приятелите и интимните си партньори. Всички останали „договори” за място, време, родители и роднини се „подписват” в друго измерение, и в друго състояние на Духа. През годините съм чакала с голямо нетърпение 40-та си годишнина, защото съм усещала, че тогава ще се случи истински рестарт на живота ми. Нещата се случват тогава когато човек е готов - нито по-рано, нито по-късно. През тези години се убедих, че когато силно желаем нещо, но то не се случва, въпреки че уж Вселената трябвало да ни съдейства, това може да означава само две неща: или исканото не е за нас, или все още не сме готови да го получим. Което е същото твърдение – Вселената, така или иначе, ни съдейства. Искрено се забавлявах с възклицанието на един скъп приятел, който ме е научил да приемам провалите с хумор и самоирония: „ ...достатъчно е да желаеш нещо с цялото си сърце и то се… случва!!!..е, как само успяват?!?... изглежда се случва на всички освен на МЕН...но пък съм по търпелив от тези "всички"...

Искам да благодаря на всички хора, които ми пожелаха, нарекоха и предрекоха само най-хубавото. БЛАГОДАРЯ ВИ! Няма как да е единствено хубаво, но аз си пожелавам да се заредя с безпрекословната вяра, че каквото и да се случва в живота ми, то има дълбок смисъл, макар и да не го проумявам с човешкия си мозък.

Честит рожден ден и на брат ми, с когото съм делила една утроба - по едно и също време! Пожелавам му, освен здраве и СИЛНА ВЯРА! ВЯРВАМ, че това гради конструкцията на всеки истински житейски успех!