Институтът Vichy се е посветил на постигане на красота чрез водата. Едва на няколко крачки са от термалните извори. Във Vichy се предлага уникално изживяване, номинирано за Световна Спа Награда 2012 измежду над 700 спа курорта.

Термалната вода от Vichy е наистина изключителна спа вода с уникален състав. Тя подобрява качествата на кожата и стяга порите. Тя действа противостареещои успокоява кожата, като я прави гладка и мека – дори и чувствителната кожа.

Термална спа вода Vichy наистина разкрива естествената красота на кожата.

„ Водата се използва във всички продукти Vichy и е важна част от нашите спа процедури. Използваме я заедно с много софистицирани продукти и в разработени с дерматолози масажни техники, които преобразяват кожата и спомагат за идеалния ѝ вид“, твърди Аник Лефол-Малос, Директор на Институт Vichy.



Ето какво включва спа ритуала с Aqualia Thermal SPA:

Дневната и нощна домашна спа грижа ще почувствате страхотен ефект като след спа процедура!

За дневната спа грижа:

Изпълващ и тонизиращ аква гел, който придава моментален блясък и дълготрайна хидратация на кожата. Подходящ за нормална до комбинирана кожа

За нощната спа грижа:

Възстановяващ крем-гел с действие против белезите на умора. Осигурява ефективност на сутринта, дълготрайна хидратация и е идеален за дехидратирана и суха кожа.

Съставките:

• Термална вода Vichy, богата на 15 редки минерала с упокояващо, възстановяващо и антиоксидантно действие върху кожата

• Дълбокохидратираща хиалуронова киселина

• Aquabioryl - за моментална хидратация и кадифен завършек

• глицерин - за топяща се текстура

Този месец при покупка на грижа за лице от гамата на Vichy в аптеките Vichy подарява специална спа кутия от за домашен спа ритуал от 3 стъпки от Vichy.

Кутията включва:


1. Мицеларен разтвор Purete Thermale формат 30 мл

2. Спрей термална вода формат 50 мл

3. Нощна спа грижа Aqualia Thermal голям сашет 7 мл