Миранда Кер е от известните дами, които изглеждат пленително не само на червения килим, но и в ежедневието.

Доказателството за това наше твърдение са стилните визии, които моделът демонстрира в продължение на три дни по нюйоркските улици.

Понеделник

С нежно излъчване, омайна харизма и впечатляващ аутфит Миранда изглеждаше просто великолепно. Тя бе с ефектни къси панталонки Isabel Marant, разкриващи дългите й крака, и така модерната това лято дънкова риза.

Аксесоарите, които допълваха визията й, бяха чифт пантофки, стилна чанта от Balmain и големи слънчеви очила от Stella McCartney.

Четете още: Миранда Кер шашна феновете си

Вторник

На следващия ден огромна усмивка бе озарила лицето на Миранда. Сигурни сме, че за видимо доброто настроение на звездата е допринесъл и малкия й син Флин, който радостно седеше в ръцете й.

Четете още: Любимите мъфини на сина на Миранда Кер

Тогавашната визия на красавицата се състоеше от ефирна пола с леопардов принт от Isabel Marant, изчистен сив потник и боти Isabel Marant.

Шапка и чифт слънчеви очила Stella McCartney завършваха ежедневния облик на Кер.

Четете още: Грим а ла Миранда Кер

Сряда

В сряда Миранда бе забелязана със сладурска синя рокличка на бяло райе от тазгодишната пролетна колекция на Temperley London.

И този път чаровната знаменитост се бе доверила на аксесоарите от понеделник, а именно обемна чанта от Balmain модел Pierre и чифт пантофки с метални проблясъци.

Косата на Миранда бе прибрана в небрежен кок, а върху лицето и бяха поставени тъмни слънчеви очила Stella McCartney.