Певицата страдала по "любовта на живота си" Крис Браун след неотдавнашната им раздяла и решението му да поднови връзката си с модната дизайнерка Каруече Тран и смятала да влезе в клиника за терапия за разбито сърце.



25-годишната поп звезда вероятно ще започне програмата от 12 стъпки, която следва същия формат като рехабилитацията за алкохолици и наркомани, при предстоящата й шестседмична почивка след световното й турне "Diamonds World Tour". Терапията ще се състои в клиниката Ранч в щата Тенеси.

Четете още: Риана - кралица на шика

"Риана продължава да е отчайващо влюбена в Крис. Тя сякаш е обсебена от него и макар той да й каза, че с връзката им е свършено, тя просто не може да го превъзмогне. След като говори с психолози, Риана смята да се подложи на програма в 12 стъпки, за да се отърве от демоните си", разкри запознат източник пред британското издание на списание "Грация".

Програмата "Лечение на влюбени и пристрастени към секса жени" на клиниката Ранч включва различни терапии - от консултации до конна езда.

От БГНЕС припомнят, че Риана и Крис Браун имаха тригодишна връзка, която приключи през февруари 2009 г., когато той й нанесе побой след парти в навечерието на церемонията по раздаването на наградите Грами. След двегодишна връзка с Каруече Тран Браун и Риана официално обявиха, че отново са двойка през януари тази година.

Бурната им връзка обаче отново приключи преди няколко седмици и рапърът заяви, че този път това е завинаги.