На премиерата на новото телевизионно шоу „Devious Maids” в Лос Анджелис в понеделник вечер Ева Лонгория се появи на червения килим в бял тоалет.

Ако ви липсват „Отчаяните съпруги“ имаме добра новина за вас - шоуто си намери заместник. Идващ от създателя на „съпругите“ Марк Чери и с продуцент Ева Лонгория, „Devious Maids“ може да бъде определен като достоен (поне на пръв поглед) заместител на така обичаното шоу.

„Подли камериерки“ е базиран на мексиканския сериал ‘Ellas son la Alegría del Hogar’ (на англ.: They are a Home’s Joy) и е силно повлиян от „Отчаяни съпруги“. Той е съсредоточен върху пет камериерки от Бевърли Хилс със собствени амбиции и мечти.

Визията на Ева бе семпла, но впечатляваща.

38-годишната рядко разочарова с избор на тоалет, но този път не останахме впечатлени от долната част на тоалета, който очевадно й беше един или два номера по-голям.



Пеплъм частта в горната част на дрехата закриваше прекалено много от страхотната й фигура, единствено прозрачната материя на гърба ни грабна вниманието.

Четете още: Модно попадение: All White

Клъч в телесни и сиви нюанси и „nude” обувки допълваха нежната й визия.

Определно по-екстравагантните видове грим стоят прекрасно на брюнетките, на които не им се налага да използват по-омекотените им варианти. Така например класическия опушен грим изглежда много по-добре при тъмнокоските, при които комбинацията от черно и сиво, допълнена от тъмна очна линия и сребристи акценти, привлича всички погледи, докато при блондинките използването му може да доведе до плашещи резултати.

Нищо чудно, че актрисата се бе спряла точно на такъв грим, съчетавайки го с телесно червило.

Какво ще кажете за цялостната визия на чаровната Ева?