Емилия даде първото си интервю след премеждието, което я сполетя преди повече от месец.

Певицата се завърна сред почитателите си с нов блясък и хъс за работа. Толкова е закопняла да пее пред публика, че не дочака и покани хората на Петя Дикова да я интервюират, докато се готвеше за снимките на мистериозния й „индийски” клип.

За зрителите на „COOL…T” певицата разказа цялата истина за премеждието, което я извади от нормалния й ритъм на живот. Без да навлиза в подробности, Емилия разказа, че катастрофата е най-сериозното изпитание в живота й.

Четете още: Емилия проговори след катастрофата

Нараняванията й били както били официално обявените: счупено ребро и счупен нос. Външни травми нямало, но имала вътрешни наранявани, които изисквали само една-единствена интервенция. Това не било въпрос на суета, а просто искала да диша нормално и да може да пее.

Като резултат си взела най-дългата отпуска в живота си. Прекарала я в Турция заедно с Коко и сина им. Тогава разбрала какво е да си майка „на пълно работно време”. Въпреки медицинската страна на нещата, почивката й минала лесно и бързо покрай грижата за момченцето.

Коко пък от своя страна бил безкрайно внимателен и грижовен, и не позволил любимата си да изпада в емоционална дупка. Певицата заяви, че и липсвала само работата и срещата с публиката, докато си почивала. Сега обаче била възстановена на 100% и я очаквали предизвикателствата на работата й.