Съвсем наскоро Николета Лозанова пусна следния пост в страницата си във Фейсбук:

"Напук на всички зложелатели, чувствам се щастлива, обичана и удовлетворена от живота...но признавам, че днес съм много тъжна, а причината е една, единствена - заснех последния дейли епизод на "Къртицата" - днес,20:00, TV7. Това беше краят на едно успешно начало - началото на моята тв кариера. Има уникална химия между мен и камерата, заради което Ви обещавам...I`LL BE BACK ONE DAY P.S. Благодаря на целия екип за професионализма и гласуваното доверие, радвам се, че оправдах очакванията Ви. Ще се видим на финалната права - понеделник (17.06), Тv7, 17:30 часа. До нови срещи, драги зрители!"

Шоуто, в което Николета влезе като участник и излезе като водеща на дейли епизодите, ще завърши с 6-часов финал в понеделник. Тогава ще стане ясно и кой от участниците е къртицата. В предаването останаха Любомир, Гибона, Марина, Икебаната, Тодор и Кирил.

На фотоса, който Лозанова сподели, тя отново е с комплект от любимата й марка - Dolce & Gabbana. Допада ли ви визията на бившата Плеймейтка, очакваме да разберем от коментарите ви:

Четете още: В гардероба на: Николета Лозанова

Четете още: Николета на леопардов бал