Бившото имение на Уолт Дисни, което сега се нарича Керълуд Истейт, беше обявено за продажба на цена от 90 милиона долара, съобщава списание "Форбс".

Според слуховете богатата наследница Тамара Екълстоун вече е проявила интерес към внушителното имение и дори отделила един час, за да го разгледа в компанията на изпълнителния директор на агенцията за продажба на луксозни недвижими имоти The Agency Маурисио Умански, която отговаря за продажбата.

Четете още: Анимационни герои, вдъхновени от реални личности

Последният дом на Уолт Дисни, който се намира в скъпия квартал Бевърли Глен в Лос Анджелис, разполага с осем спални и 17 бани, които се простират на три нива на площ от 3300 кв. м. Щастливият купувач, ще може да се наслаждава на внушителен брой съоръжения, като винарска изба, величествен плувен басейн, кино зала, библиотека, фитнес зала, две паник стаи, тенис корт и мини голф игрище.

Имението, което се намира зад високи порти и плетове, е напълно скрито от съседите и разполага със система за сигурност, създадена от гуруто в областта на сигурността на звездите Гавин де Бекер.

Четете още: Най-приказният замък

Източник: БГНЕС