Движението ви помага да регулирате теглото си и да намалите усещанията за стрес и тревожност.

Избирайте си дейности като ходене – половин час на ден ви позволява да поемете 25% повече кислород. Плувайте или практикувайте водна гимнастика.

Най-доброто решение на въпроса с движението здравето и чувството за лекота и безболезнена бременност несъмнено е йогата!

Редовното практикуване на Йога може да бъде от огромна полза във всички стадии на бременността, при раждането и отглеждането на децата, довеждайки ви до физическа, емоционална и умствена върхова форма.

Йога, приложена към зачеването и бременността, се съсредоточава върху това да останете открити и да отворите още пространство: повече място в долната част на корема за вашето бебе; за храносмилателните органи, за да преработват храната, необходима за майката и бебето; за белите дробове, за да снабдяват с кислород майката и бебето.

Избягвайте да шофирате на дълги разстояния. Използвайте стълбището и избягвайте асансьори и ескалатори.

Но задължително странете от агресивни и интензивно натоварващи спортове!

А сега нека ви подарим освен информация за полезното движение, така и възможност да спечелите едногодишен абонамент за продуктите на Mustela. Достатъчно е да отговорите на въпросите в играта "Мама знае най-добре!", за да участвате в томболата. Успех на всички!