Автор
Woman.bg

Вижте филма „Хариша и тайнственият остров”

След официалната си премиера филмът “Хариша и тайнственият остров” продължава да вълнува зрителите.

Само за два дни електронната поща на продуцентите от Art Winner се напълни с въпроси и молби, за качването му в Интернет. Те идват както от сънародници, живеещи извън България, така и от нашенци изпуснали премиерата на лентата.

Това беше достатъчно за Биляна Траянова – автор на книжната поредица и на филма, да разреши свободното качване на произведението в Интеренет за неограничено гледане. Както самата тя казва: „Филмът е подарък, за всички прекрасни, четящи и любопитни деца. За новите деца!”

Към вълшебния остров са се отправили голяма група неудържими пътешественици. Най-изненадани и нетърпеливи са Йоана, Калоян и Ина - три деца, читатели на детската приключенска поредица „Хариша“, спечелили нечувана награда – пътуване до тайнствен остров, на който ще трябва да търсят скрито съкровище по древна карта.

Четете още: След повече от 10 години отново имаме български детски филм - ''Хариша и тайнственият остров''

С тях са авторът на поредица Биляна Траянова и Валери-Михаил Белчински – в ролята на главния герой от детската поредица „Хариша“. Компания му правят и най-добрите му приятели в игрите - Алекс, Яна и Никол. Разбира се може ли да се тръгне на приключение и без екипът на „Без Багаж“.

Предстоят дни, изпълнени с вълнение, трепет и очакване за приказни преживявания. Хариша е сънувал странен сън. Когато се разравя в дебелите книги открива, че е получил следа към древна легенда, която води към скрито съкровище.

Следата към тайнствения остров се оказва каменната фигура на богинята Нике…

Целия филм може да бъде видян свободно в Интернет на адрес:

http://harisha-adventures.com/?page_id=323