Автор
Woman.bg

Дженифър говори за йогата и тайната за красиво тяло

Дженифър Анистън винаги е била пример за добре поддържани здраве, дух и тяло, като никога не е крила, че дължи това на любимата си йога.

Поредният повод да се заговори за тялото на Анистън е появата на трейлъра на новия ѝ филм “We're the Millers”, в който Джен се изявява като доста оскъдно облечена танцьорка.

Информация относно 28-дневната програма, „Yogalosophy“, която следва Дженифър, се появи в ABC News. Тя е изготвена от йога инструкторката Манди Ингбер.

Дженифър и Манди

Манди Ингбер казва: „Това е комбинация между йога и тонизиращи упражнения, така че хора, които са се отегчавали от йога могат да опитат. А също и хора, които винаги са харесвали йога, но не биха отказали и малко упражнения.“

Анистън и Ингбер правели упражнения три пъти в седмицата, което инструкторката определя като добър принцип за всичко, с което решите да се занимавате.

„Дженифър е много добра в изпълняването на поза Дърво. Това показва способността ѝ да се фокусира не само по време на упражнението, но и в живота.“

Основата на фитнес-йога философията на Ингбър стоят тези принципи:

1. Обич към собственото ни тяло.
2. Поставяне на цели в краткосрочен план.
3. Правене на здравословни избори.
4. Визуализация на най-доброто у нас.
5. Даване и получаване на подкрепа.


„Пленяващото в йогата е, че когато веднъж започнеш да се занимаваш с нея и да развиваш връзка с тялото си, тогава ти сам просто искаш да правиш най-доброто за него.“

Тя не отрича също и важността от кардио и силови упражнения, но приема посвещаването на тях в синхрон с отдадеността на йога.