За сестрите Кардашиян се пише всеки ден по няколко пъти в медиите. Независимо дали става въпрос за бременността на най-известната от тях – Ким Кардашиян, за майка им Крис Дженър и нейните бизнес стратегии или за проблемът на Клои Кардашиян, която не може да забременее... Винаги има какво да се пише по техен адрес, което да представлява интерес за хората.

Но за двете пиленца в семейството – Кайли и Кендал Дженър, се пише сравнително малко. А кой знае, някой ден може и тяхната звезда да грейне толкова силно, колкото на трите им по-големи сестри.

Е, Кендал вече е едно от най-нашумелите имена на Запад. Мацката е едва на 17, но вече е една от най-търсените манекенки в САЩ. Тя има перфектни мерки за модел, невинно лице и амбиция, която със сигурност ще я отведе далеч!

* Кендал, Клои и Кайли

* Кендал и Кайли

А сестра й Кайли в момента е гадже на Джейдън Смит, синът на Уил Смит. От време на време също се изявява като модел, но изглежда не е толкова предпочитана, колкото Кайли.

Сигурно затова има и повече време за светски събития, срещи с приятели и новата си любов.

На вчерашната премиера на „After Earth“ в Ню Йорк, най-младата от сестрите се появи с предизвикателна визия в черно, разкривайки по-голяма част от тялото й.

На колко години мислите, че е Кайли? Тя е само на 15, но според мнозина тя изглежда по-скоро на 25 години.

Четете още: Клои Кардашиян с екстеншъни в косата