Пролетта е чудесен момент да освежите дома си. Превърнете го в приказен рай, който ще ви донесе радост и прекрасни моменти.

Природата се обновява, но защо и ние да не направим нещо за нашият дом. Слънцето грее, наситено синьото небе ни приканва към положителни емоции, тревата е зелена, идеална за пикник и всичко ни вдъхновява. За един по-усмихнат ден, за едно по-добро лято и за един по-приветлив и свеж дом.

Сега е точният момент за освежаване на домашното пространство. Нужни са ви малко желание и свежи цветове, които да внесат добро настроение.

Комплект обзавеждане за спалня SVENJA

Не е задължително промяната да е радикална, достатъчно е да разместите мебелите или да внесете някои козметични новости вкъщи.

Например може да боядисате едната стена в стаята в ярък цвят и да я превърнете във фокусна точка. До нея поставете диван или маса със столове и изберете аксесоари в същия цвят, но внимавайте да не прекалите с декорацията.

Мека мебел MAXIMO

Обзавеждане за всекидневна BOOM

Потърсете аксесоари за дома, които да ви карат да се усмихвате – цветни чаши и чинии, фруктиери с необичайна форма. Изберете стъклена ваза в зелен или жълт цвят и сложете в нея бели цветя (маргаритки, лилиуми, кали) или пък ваза в синьо, комбинирана с оранжеви цветя (нарциси, иглика). Със сигурност ще успеете да внесете голяма доза свежест във вашата спалня или кухня.

Комбинация спалня LUXOR

О, да, пролетта може да се усети дори и в хола. Пренесете пролетното настроение като разпръснете на дивана декоративни възглавници с най-различни цветни мотиви.

Потърсете подходящи калъфки или вземете едноцветни възглавници, които да си контрастират с дивана. По стените може да окачите картина или огледало с красива рамка, което да отразява пролетното слънце и да стопля дома ви.

През пролетта всичко разцъфва и из въздуха се носи аромат на пролетни цветя, пуснете го у дома си!

Обзавеждане за всекидневна CANCUN

Холна секция TORONTO