Жизел просто не изглежда като една съвсем обикновена майка на две деца.

Супер моделът Жизел Бюндхен показа невероятното си тяло на корицата и по страниците на юнския брой на Vogue Brazil, едва няколко месеца след раждането на дъщеря ѝ Вивиан.

Секси фотосесията е заснета от фотографа Марио Тестино и представлява изключителна композиция от бял фон, тела, намазани с блестящ лосион и нищо друго освен пънк-рок аутфити.

Тайната на красавицата е освен в гените, така и в сериозната поддръжка на тялото. Когато роди сина си Бенджамин тя даде специално интервю, отново за Vogue, в което разкри, че ежедневната йога и тренировки по кунг-фу по време на бременността и след това, ѝ помогнали да запази фигурата си. Тя не отрича, че дисциплината и волята са основни в борбата с излишните килограми и красива кожа.

Четете още: Жизел Бюндхен показа дъщеря си

Главната редакторка на бразилския Vogue, Даниела Фалкао, твърди, че Жизел е един от най-невероятните модели, с които е работила. И то не само заради изключителните ѝ мерки и очарователна личност, но и заради безупречния ѝ професионализъм и умение да се превъплъщава в различни образи и да използва тялото си, за да изрази съвършено различни сценични състояния.

Четете още: Жизел Бюндхен - най-скъпо платеният супер модел