Денис Ричардс доби своята популярност през 1998 г. с участието си във филма „Лудории“ и горещата сцена в басейна с Нийв Кембъл. Тогава невероятно красивата и женствена Денис впечатли всички с изваяно тяло, след което последва една още по-гореща фотосесия за сп. „Playboy”.

Сега Денис е на 42 години, но ние бихме могли да й дадем максимум 35 години. Усмивката, големите очи и стройното тяло загатват за звездата, която някога бе предмет на хиляди мъжки въздишки и мечти.

Да, тя има превъзходно тяло за възрастта си, но дали не е прекалила с диетите и стремежът към „перфектната“ фигура според вас?

Четете още: Как да изгаряме калориите по-ефикасно

Появиха се снимки, на които Денис изглежда доста слаба и много нейни фенове се стреснаха от външния й вид. Самата тя отрича да има здравословен проблем и по-скоро отдава отслабването на редовните пилатес тренировки.

Четете още: Младите майки с риск от затлъстяване

Ние обаче само можем да гадаем каква е истинската причина и се надяваме Денис да не попадне в капана на хранителното разстройство.

Може би и грижата около децата й, да я натоварват и затова да губи килограми. Припомняме ви, че тя има три дъщери: Сам Джей Шийн (родена през 2004 г.) и Лола Роуз Шийн (родена през 2005 г.), са от бившия й съпруг Чарли Шийн. А през 2011-а тя осинови момиченце, което кръщава Емоиз Джони.