Автор
Woman.bg

Българинът с най-голямото мъжко достойнство на Балканите

Българите имат най-голямото мъжко достойнство на Балканите.

Това са резултатите от последното задълбочено проучване на темата, озаглавено "Европейска карта на размера", което бе публикувано за пръв път от buzzfeed.com. Нещо повече, сред първенците сме на Стария континент със средна дължина 15,02 сантиметра, пише Новинар.

Четете още: 7-те смъртни гряха на всяка връзка

На Балканския полуостров никой не може да ни стигне. Румънците от своя страна са европейската нация с най-малки пениси - някакви си 12,73 см. По този повод Ryan Alarie коментира: "Горката Румъния! Предполагам, че Влад Дракула просто е компенсирал."

След нас от комшиите горе долу добре са сърбите с 14,87, следвани от гърците с 14, 73 и от турците - 14,11. Македонци и албанци също са "румънска работа" с по 13 и нещо.

След северните ни съседи най-зле са ирландците с 12,78 см. Няма коментари по този въпрос, но се предполага, че дългогодишната терористична история на ИРА също е форма на компенсация.

Четете още: Що за любовник е той?

На първо място в цяла Европа за учудване или не, са ... унгарците. Не се знае дали е свързано с това, че никой не разбира езика им, и съответно не винаги е готов да отговори на въпроса "а може ли да...", но те са абсолютни лидери на континента с 16,51. Следват ги французи, които имат 16,01, следвани от чехите с 15,89 и оперетните италианци с 15,74. Сред малките, следващи шампионите от Румъния, се нареждат португалци - 13,19, испанци - 13,85, англичани - 13,97 и руснаци - 13,21.