Един от най-важните елементи от образа на булката е нейната прическа. Затова всяка младоженка отделя много време за фризурата си, а някои дори провеждат „репетиции“ преди сватбата, за да са сигурни, че всичко ще мине гладко.

И така – как да си изберете подходяща прическа за най-хубавия ден в живота ви?

1. Не забравяйте, че ще трябва да бъдете със същата прическа цял ден. Отбягвайте неудобните или твърде стягащи прически.

2. Прегледайте всички възможни прически преди да отидете при фризьора. Покажете му снимки на онези, които са ви харесали най-много, за да го насочите.

3. Желателно е да си направите избраната прическа пробно, за да разберете дали ви отива, дали е удобна и дали подхожда на образа ви. Възможно е на снимките да изглежда по-добре, отколкото на живо.

Четете още: Малчовци на сватба

4. Не следвайте сляпо модата – направете си прическа, която да ви харесва и най-вече – да ви отива. Не променяйте драстично образа си – все пак младоженецът ви е обикнал такава, каквато сте.

5. Прическата трябва да бъде нежна и лека. Твърде силно лакираната „пластмасова“ коса ще стои неестествено. Постарайте се да не си правите твърде помпозна или тежка фризура.

Четете още: Сватбен разкош от Justin Alexander

Очаквайте продължение