Много често световните летища, заприличват на своеобразен моден подиум, по който звездни дами демонстрират пленителни ежедневни визии и налагат нови модни тенденции.

В днешната статия ще се спрем на така наречения летищен стил на две известни красавици, а именно Роузи Хънтингтън-Уайтли и Ема Уотсун.

Преди малко повече от седмица Ема бе забелязана на летището в Ница. Младата актриса слезе от самолета в прекрасна бяла рокля модел "Shelby" част от тазгодишната пролетна колекция на A.L.C.

Тоалетът на звездата се откроява с минималистичен дизайн, илюстриращ разбирането за стремеж към качество и класа, вместо към количество на орнаменти и акценти.

Цялостната визия на Ема бе изчистена и семпла откъм бижута. Допълнението към сладурската бяла рокличка, украсила тялото на Уотсън, бе чифт черни боти Tabitha Simmons и тъмни слънчеви очила.

Преди броени дни Роузи бе заснета от папараци на летище Gatwick. Звездата изглеждаше повече от безупречно след дълъг 10 часа полет – постижение, с което малко дами могат да се похвалят.

Русокосата красавица бе облечена в ежедневен ансамбъл, състоящ се от тъмен топ, сини дънки тип "skinny jeans" и цветен блейзър от пролетната колекция за 2013 на Mary Katrantzou.

Аксесоарите, които завършваха аутфита на Роузи, бяха чифт светли обувки на ток от Christian Louboutin, обемна кафява чанта с къси дръжки от Viktor & Rolf и федора за разкош.