Благодарение на богатото разнообразие от цветове и десени, сред които да избираме, имаме възможност да го съчетаваме по най-подходящ интериора на спалнята.

Спално бельо се изработва най-често от памучни тъкани, в които има процент синтетика. Точно тази синтетика не позволява бельото да се пере на по-висока от 40 градуса температура, защото посивява. При такава температура се запазват и цветовете на щампите, а и материята не се свива.

На каквото и да се спрем, много важно е да помним, че материята и качеството трябва да ни дават възможност за често пране. В противен случай, спалното бельо лесно става развъдник на домашни акари.

Спален комплект Kassandra

При покупката на този елемент от вашите спални е важно да обръщате внимание на всичко. Плътността на материята трябва да е силна, за да не се разтягат те след първото пране.

Спален комплект AQUA

Всички комплекти от висок клас се отличават с индивидуалност и хармоничност на разцветките. Материалът, от които са направени трябва да е приятен на допир и да не предизвиква раздразнения на кожата.

Спално бельо MARCEL

Спален комплект STRADA