Всяка домакиня иска да създаде уют у дома си.

За да постигнете това има най-различни начини: да сложите завеси на прозорците, картини по стените, да украсите дома си със саксии или пък да застелите пода с килими. Разбира се, изборът на интериорни елементи е изцяло ваш, а ние решихме днес да ви дадем няколко идеи затова как да използвате максимално добре килимите.

В интерес на истината килимът е изключително важен елемент от вашето жилище, той създава усещането за комфорт и топлина и влияе до значителна степен на здравето на обитателите на дома.

Ръчно връзван килим TUFTING 4


Ако сте решили да купите килим за новия си дом или пък да подмените стария, на първо място трябва да имате предвид каква е стаята, в която ще поставите килима. За стаи с южно изложение са подходящи килими в студени цветове, съответно за стаи в които е по-тъмно е добре да сложите килим в топли цветове. Светлият цвят визуално увеличава стаята, а орнаментите и натрупването на мотиви я намаляват.

Ръчно връзван дизайнерски килим SHAGGY


За всекидневната и стаята на детето ви определено са по-подходящи килимите с къс косъм, а за спалнята е добре да се спрете на мекичък и пухкав килим.

Детски килим УЛИЦА

Сигурни сме, че тази рибка-килимче за баня ще ви накара да се усмихнете всеки път, щом я видите:

Килимче за баня