Черно-белите боти на Givenchy са съблазнителни и в същото време много елегантни. Три толкова различни дами ги предпочетоха за свои изяви, гласувайте за визията, която най-много ви харесва.

Освен свежи емоции и горещи моменти, тази година лятото ни носи и неустоими модни изкушения – летни боти.

Дизайнерите са обмислили внимателно пропорциите на този модел – виждаме изчистен, не много висок ток и елегантно изеязани форми.

От модната марка са се целили съвсем високо със съвременните тенденции и са успели да постигнат един примамлив и закачлив стил на модела, който се хареса на риалити звездите Клои Кардашиян, Ким Кардашиян и певицата Janelle Monáe.

Ботите са подходящи за една изчистена рокля или дамско костюм със сложни асиметрични форми в подходящ летен цвят или пък класическо черно.

Четете още: Обувки за кукли? Не точно...

Момичета, ако желанието ви е да следвате модните тенденции, и да сте обути с изтънчени и зашеметяващо актуални дамски сандали през лятото на 2013, значи е време да последвате примера на трите звездни дами и да изберете за краката си най-атрактивните обувки, които ще откроят вашите красиви крака и ще ги направят отличителни!

Клои Кардашиян:

Ким Кардашиян:

Janelle Monáe: